Slide thumbnail

"Ik ga nog steeds met veel plezier naar mijn werk."

Jeremy - Kok

Slide thumbnail

"Ik ga nog steeds met veel plezier naar mijn werk."

Jeremy - Kok

Interview Jeremy / Kok

Stel jezelf even voor…
Mijn naam is Jeremy. Ik ben sinds 2001 werkzaam als kok bij Van der Valk Hotel Akersloot.

Hoe is je loopbaan tot nu toe geweest?
Mijn loopbaan is de afgelopen 22 jaar met volle tevredenheid verlopen. Ik ga nog steeds met veel plezier naar mijn werk.

Wat doe je zoal op een werkdag?
In mijn functie als kok ben in dagelijks verantwoordelijk voor het verzorgen van de lunch. Een werkdag voor mij is heel gevarieerd omdat ik in mijn geval 2 verschillende werkgebieden in de keuken heb. Eén werkgebied is de garde en hier hou je je bezig met de productie voorbereiding voor koude voorgerechten. Het andere werkgebied noemen we de kachel en hier ben je voornamelijk verantwoordelijk voor het bereiden van warme gerechten, zowel voor de lunch als het diner.

Wat maakt het werk voor jou zo leuk?
Het werk zie ik als een uitdaging, elke dag is anders. In mijn vakgebied heb je te maken met verschillende factoren. Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden is het belangrijk om een goed eindresultaat te bereiken. Dit doe je echter niet alleen maar in teamverband. Je hebt te maken met verschillende collega’s en bent samen verantwoordelijk om het tot een succes te maken. Dit maakt voor mij de diversiteit op de werkvloer een belangrijke factor wat meetelt voor de sfeer en dat maakt het werk wat ik doe zo leuk!

Wat is het leukste, gekste, vreemdste of mooiste wat je hebt meegemaakt?
Dan kom ik toch weer terug op de diversiteit op de werkvoer. Iedereen is anders en iedereen heeft z’n eigen karakter. Iedereen heeft ups & downs. Na al die jaren dat ik in dit sterke familie bedrijf mag werken heb ik geleerd hoe je met mensen moet omgaan. De ene persoon is de andere niet en dat maakt elke dag voor mij een leuk moment!